Irenellä alkoivat juoksut toukokuun alkupuolella, joten ensi viikolla tai seuraavan alussa, olisi sitten astutus, jos kaikki menee hyvin. Laitan tänne paremmin tietoa uroksesta ym. sitten kun näen ensin, että miten tuo astutuspuoli sujuu. Muutoin Irene on ollut oma vilkas itsensä, häntä ei juoksut paljon hetkauta sen enempää.

Muitten koirien suhteen ei mitään ihmeempiä uusia asioita ole, Greetta on edelleen hyvissä voimissa ja Filipa ehkä ihan hieman rauhoittunut noitten kakkosjuoksujensa jälkeen. Filipan kanssa olisi tarkoitus muutama näyttely kahlata tässä kesän aikana.

Myös Irenen kakkospentueen pentujen omistajia olen yrittänyt aktivoida käyttämään koiria vähän myös näyttelyssä. Ainakin nyt tyttöpentujen omistajat ovat joihinkin näyttelyihin koiriaan ilmoittaneetkin, uroksia pitää vielä vähän "innostaa". Koulutuksellisesti kaikki pennut ovat erittäin hyvällä mallilla. Agility tuntuu olevan pääosalle se ykköskiinnostus, mutta siellä on osa harjoitellut myös pk-puolen lajeja sekä tottista. Saapa nähdä mitä heistä nyt sitten sukeutuu, ja koska uskaltautuvat kisoihin. Loviisalla on ollut nyt juuri ekat juoksut, mutta muut tyttöpennut eivät vielä ole ensimmäisiä juoksujaan alkaneet. Joskin toissapäivänä juuri, kun Mona oli kakkostason jatkokurssin tunnillaan, näkyi selvästi, että karvanlähtö on ollut voimakas, reidetkin melko paljaat jo, joten eiköhän ne juoksut silläkin aika lähellä ole.

Työrintamalla taas on kiirettä riittänyt. Ongelmia tuntuu piisaavan. Menneellä viikollakin oli useampi kotikäynti ja lisäksi ne muut yksityistunnit, ja ryhmäkoulutuksiakin kun on joka ilta, niin ei tässä mitenkään kovin rauhallista kevättä ole vietetty eikä ole näkyvissä tulevaisuudessakaan näköjään. Onneksi on sentään heinäkuussa yleensä onnistunut hieman lomaa pitämään, kun oppilaatkin ovat kesälaitumilla pääosin.