No niin. Nyt ehdin vihdoin laitta näitä tulospuolen tilanteitakin tänne.

MONA (Stagedog Doris Day)

Mona on ahkerasti tokoillut viime syksynä. Heidän hienon aloituksesa heinäkuulta 2010 olenkin jo laittanut tänne aiemmin. Sen jälkeen Antti ja Mona kävivät vielä kolme alokasluokan toko-koetta, ja kaikista niistä tulikin sitten ykköstulos, joten plakkarissa on TK1-koulutustunnus. Hyvinkäällä 21.8. tuomaroi Carina Savander-Ranne ja tuloksena 182,5 pistettä. Seuraava koe sitten Laukaalla 28.8., jossa tuomarina Marko Puranen ja tuloksena 164 pistettä. Sitten vielä kolmas koe Ylöjärvellä 11.9., jossa tuomarina Ilkka Stén, ja tuloksena 188 pistettä. Näin ollen tämä pari sai kolmella peräkkäisellä kokeella, ja kaikki ne vielä ihan muutan viikon sisään, sen TK1-tunnuksen  COOL!!!

Tämän jälkeen Mona ja Antti sitten jatkoivat koesuorituksia avoimessa luokassa. Siellä ensimmäisestä kokeesta tulikin ykköstulos, tämä koe oli Valkeakoskella 25.9. ja tuomarina Riitta Räsänen. Vielä ehtivät lokakuussa käydä kaksi koetta, mutta niistä ei ihan ykköstulosta hellinnyt, toisesta (Lempäälä, tuomarina Jaana Tala) tuli kolmostulos ja viimeisimmästä (Ilmajoki, tuomarina samoin Jaana Tala) kakkostulos. Yksi ykköstulos AVO:stakin on siis valmiina TK2-tunnukseen, ja kaikista muistakin kokeista on tullut kuitenkin tulos, ja koko satsi yhteensä välillä elokuu-lokakuu, joten nopeaa etenemistä on ollut heillä. Onnittelut!

Kaiken tämän lisäksi sama pari on ehtinyt treenata jo agilityäkin sen verran, että siltäkin puolelta on kasassa yksi 0-tulos tämän vuoden alkupuolelta, eli sielläkin aloitus on ollut huima, kun koirakaan ei vasta ole kuin n. 2.5-vuotias. YES!

MUITA

Emma (Stagedog Audrey Hepburn) on myös ehtinyt jatkaa agilityharrastustaan, ja heillä on ollut menestys hieman vaihtelevaa, mutta menee vielä kokemattomuuden piikkiin. Kuitenkin tuloksena tähän asti viime vuoden puolelta kaksi 3. sijoitusta agilitystä, eli palkintopallilla on vierailtu!

Mac (Stagedog Awesome Machine) on aloittanut agilityharrastuksen myös, joskin toistaiseksi vasta epävirallisella puolella, koska on ollut niin nuori, mutta siellä edistys on ollut hienoa. Joten ovat kuulemma uskaltautumassa nyt lähiviikkoina ensimmäisiin virallisiinkin kisoihin. Mahtavaa peukutusta siihen suuntaan, kuulemme varmaan tuloksia sitten myöhemmin.

MUUTA

Muilla rintamilla on sen verran ollut kiirettä, että esim. näyttelyissäkään ei viime vuonna edes juuri ehditty käydä. Filipa kävi pokkaamassa rodun erikoisnäyttelyssä VSP-palkinnon, todella hienolla arvostelulla, vaikka päivä oli tosi harmaa ja sataa tihuutti vähän väliä, eikä oikeastaan mitään suojaa koko kentältä löytynyt sateen pitoon. Jouduimme jo lähtemään huomattavan aikaiseen sinne paikan päälle, koska piti mennä bussiyhteydellä Lahteen, ja olimme jo ihan märkiä täällä Tampereella kun täällä myös satoi. Bussissa yritin kuivatella varusteita sen verran, ettei ihan flunssa iske sitten siellä odotellessa kylmässä säässä. Ei ollut oikein fiilis katossa siellä odotellessa vaikka tulos olikin hieno!

Lisäksi loppuvuosi meni aika lailla pipariksi useammaltakin osin. Hirmuisesti harmitti se, että kun Filipan (portugalinpodengo) astutus ei sitten kaikkien ikävien olosuhteiden ja erilaisten yhteysongelmien vuoksi sitten onnistunutkaan (siis koirissa ei ollut ongelmaa tai vikaa, vaan kaikki muu prakasi), niin en sitten ollut ilmoittanut sitä Messarin näyttelyyn, kun oletin meillä olevan silloin jo pentuja vatsassa. Ja näin ollen tuo näytteykin jäi käymättä, jossa ilmeisesti menestys olisi ollut hyvä tämän vuoden tuomareiden arvostelussa, koska esim. toiseen päivään oli tullut tuomarimuutos, ja siellä sitten olisi ollut sama tuomari, joka laittoi Filipan toissa vuoden erkkarissa voittamaan. Eli pelkkä harmittaa-sana ei ihan niitä tunnelmia kyllä kuvaa, mutta tänne yleiseen mediaan ei viitsi ihan niitä sanoja käyttää, mitä mieli olisi tehnyt silloin! Oli kyllä mieli niin maassa viime vuoden marras-joulukuun, että ei ole vähään aikaan ollutkaan. Onneksi alkuvuosi on nyt sitten ollut vähän valoisampi .