No niin!

Nyt on sitten käyty ultrassa alkuviikosta Irenen kanssa, ja pentuja kuulemma on kyllä näkyvissä. Tarkkaa määrää on ultralla tietysti vaikea arvioida, mutta lekurin mukaan ainakin kuusi pitäisi olla tulollaan, mahdollisesti muutama enemmän. Synnytys on siis arvioitu viikolle 20, joten eihän tässä enää kovin montaa päivää siihenkään ole.

Tulevan pentueen isukki Varjokin ponkaisi juuri agilityssä 3-luokkaan. Ovat edenneet vallan huimaa vauhtia sen kanssa.

Myös Loviisalla on tarkoitus edelleenkin teettää tälle vuodelle pentue, mutta juoksut eivät ainakaan nyt vielä ole alkaneet, joskin niitä lähiajoille odotellaan. Loviisa kävi viime viikonloppuna luonnestestissä (kun vihdoin saatiin paikka sinne). Ja tuloskin oli vallan hyvä, +172 ja laukauspeloton. Tuomarit olivat kovasti kehuneet sitä ja suorastaan tykästyneet siihen laugh.

Mätsäreissäkin on vierailtu virallisia näytteyitä odotellessa ja treenaamassa. Harjoittelemassa on käyneet niin podengopennutkin kuin myös viime kevään pentueen aussiet. Ja menestystä on silläkin rintamalla ollut, välillä on tullut sinistä, mutta ovat sitten kuitenkin loppuskabassa päässeet siellä parhaiden joukkoon, viimeksi Vilja-podepentu Pirkkalassa oli sinisten toinen. Ja samassa kisassa Magdalena-aussie oli punaisten viiden parhaan joukossa. Pode-pentujen kanssa on tarkoitus nyt kevällä mennä pentunäyttelyyn, ja lähes kaikki pääsevät tulemaan, joten on mielenkiintoista kuulla, miten tuomari niitä yksilöinä arvioi.

Palaillaanpa taas kun on lisätiedotettavaa smiley. Pentukyselyitä otetaan kyllä edelleen vastaan, koska mitään päätöstä siitä, kenelle pentuja tästä pentueesta menee, ei vielä ole tehty. Varausmaksuja alan ottaa vasta sitten, kun pennut ovat syntyneet, jotta nähdään montako todellisuudessa tulee ja millainen sukupuolijakauma on. Tänä vuonna on yllättävästi tullut uroskyselyitä keskimääräistä enemmän, joten siksikin pitää nyt ensin varmistella mitä tulee.