Loviisa (Stagedog Greta Garbo) on nyt siis astutettu muutama päivä sitten. Isäksi valikoitui loppujen lopuksi komea Reino (Glenhouse's Vau Megapup). Molemmilla terveystarkastukset tehty ja kaikki ok, myös näyttelypuolella mennyt mukavasti. Loviisa kävi vielä ihan uusimassa silmätarkkinsa, mutta tervettähän sekin näytti edelleen. Vähän meinasi kiirettä pitää, eli pientä matalalentoa mentiin tukka putkella ja puhelin kuumana hetken ajan, kun astutusjutut osui ihan päällekkäin noitten Irenen pentujen syntymän kanssa.

Pentueen pitäisi siis syntyä heinäkuun puolivälin tietämillä, eli ihan samoihin aikoihin kun Irenen pennut ovat lähtemässä maailmalle. Ultraan päästään noin kuukauden päästä, joten silloin varmistuu tilanne, mutta ainakaan astutuksen puolesta ei pitäisi olla epäselvyyksiä wink.

Laitetaanpa pariskunnasta tähän vielä kuvaa:



Loviisa lekottelee.

Ja toinen osapuoli:



Reino (kuva Viivi Saarikko).

Aika kivaa väritystäkin pitäisi siis tästä yhdistelmästä tulevilla pennuilla olla. Joten nyt sitten taas vaan odottelemaan, miten kävi. Jos joku tästä pentueesta nyt kiinnostuu, niin kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla, joitain alustavia odottelijoita on jo tiedossa.