Irene päätti sitten helatorstaina alkaa pyöräytellä pentujaan maailmaan, joten kiire siinä hiukan tuli, kun en ollut pentuaitaustakaan vielä ehtinyt kasata. Odottelin itse, että varmaan ne siinä to-pe yönä syntyvät, kun Irene on yleensä yöajan valinnut, mutta tällä kertaa se päättikin ruveta hommiin jo päivällä, joten klo 14 maissa syntyi sitten ensimmäinen pentu.

Loppujen lopuksi oli koossa 4 tyttöä ja 1 poika. Kaikki väriltään mustaa trikkiä. Pennut ovat kovin energisen oloisia ja syövät hyvin. Pentukyselyitä on tullut paljon, ja varsinkin uroksista on ollut tällä kertaa enemmän kysyntää. Nyt kun narttuja tulikin enemmän, oli todella vaikeaa päättää mihin niistä monista hyvistä kodeista sitä urosta sitten luovutetaan, mutta eiköhän se paras vaihtoehto sieltä kuitenkin esiin noussut. Narttupentujen kanssa ei vielä ole lopullista päätöstä kaikkien osalta tehty, koska sielläkin kysyntää oli enemmän kuin pentuja. Ja kaiken lisäksi kaikilla kyselijöilla oli lähes yhtä suuret plussat ominaisuuksissa, eroja oli vaikea löytää. Väkisinkin joutuu tässä pettymyksiä osalle tuottamaan, ja missään nimessä päätökset tulevien kotien suhteen eivät ole helppoja, eikä mitään "läpihuutojuttuja". Olisipa narttupentujakin vaan ollut edes muutama enemmän.

Jonkinlaisena lohtuna ehkä tässä sitten on se Loviisan (toivottavasti) kesällä syntyvä pentue, jospa siinä sitten kysyntä ja tarjonta kohtaisivat hieman paremmin. Toivottavasti nyt odottelemaan joutuvat ovat edelleen kiinnostuneet siitä pentueesta, koska sekä emo- että isäkoira ovat molemmat tosi hienoja, avoimia, terveitä ja hyvärakenteisia. Ei missään mielessä tätä nykyistä pentuetta huonompi pentue ole siitäkään tulossa, pari kuukautta pidempään vaan joutuu odottelemaan pennun saantia, mutta tosissaan liikkeellä olevat halukkaat varmaan jaksavat sellaisen odotuksen tehdä. Tästä astutuksesta lisää tuossa erillisessä päivityksessä.

Tässä kuva pennuista, ikä 4 päivää:



Kuvassa poika keskimmäisenä, loput tyttöjä smiley. Hännissä kahdella tytöllä pitkä häntä, kahdella lyhyt häntä ja pojalla töpö.