Päivitän nyt vielä tätä kennelin sivua myös, vaikka olenkin miettinyt sivujen siirtoa muualle, koska tämä blogialusta on ollut huono.

Mutta en ole vielä ehtinyt etsiä ja rakentaa uusiakaan sivuja, joten käytetään näitä nyt vielä jonkun aikaa.

Alustavasti seuraava pentue on suunniteltu Monalle (aussie, Stagedog Doris Day). Monan lonkat ovat A/A ja kyynärät 0/0. Mona on menossa silmätarkastukseen nyt toukokuussa, joten jos siellä ei mitään muutosta ole, niin sitten pentue olisi ilmeisesti tulossa. Monan juoksut alkavat suunnilleen kesä-heinäkuun vaihteessa. Monan kanssa on harrastettu tokoa ja agilityä.

Lyydia (aussie, Trijem Remember the Roses) kävi silmätarkastuksessa nyt keväällä, ja kaikki oli sillä rintamalla kunnossa. Nyt seuraavaksi olemme menossa sen kanssa lonkka- ja kyynärkuviin, ja jos ne myös ok, niin sitten on alustavissa suunnitelmissa pentue seuraavista juoksuista, jotka olisivat tällä arviolla syksyllä.

Mahdollisesti myös yksi podengopentue olisi suunnitteilla, eli Filipalle (FI MVA Vehkakallion Domitila). Tämäkin osuisi syksylle, joten jos tämä toteutuu, niin sitten Lyydialle suunniteltu pentue siirtyy ensi vuoteen.

Tarkempia tietoja voi kysellä vaikka sähköpostitse (aura.taina (at) pp.inet.fi) (korvaa (at)-merkki @-merkillä ja jätä välilyönnit pois). Merkitä tuolla versiolla, jotta kalastelevat roskapostiohjelmat eivät liian helposti tunnista sähköpostiosoitetta :-).

Facebookia seuraamalla saat myös ajantasaista tietoa, siellä osoitteessa:

Stagedog Australian Shepherds and Portuguese Podengos