Pitkästä aikaa päivitystä tänne, koska tämä vuodatus-blogi on tökkinyt niin kovasti, jatkuvasti on jotain ongelmaa. Kesällä täällä vuodatuksen palveluntarjoajalla oli kuukauden katkos, niin ettei mitään päivityksiä voinut edes tehdä, ja sen jälkeen ilmoittivat, että kaikki vuoden 2009 jälkeen laitetut kuvat ovat kadonneet blogeista niin, että niitä ei sinne takaisin enää saada, paitsi laittamalla itse jokainen erikseen. En ole ikävä kyllä ehtinyt alkaa laitella kaikkia takaisin, joten harkitsen blogin muuttamista johonkin toiseen paikkaan. Tälläkin hetkellä heillä on edelleen isoja ongelmia asioiden kanssa, joten laitan vain lyhyen oman tilannetiedotuksen. Ehdotan, että kiinnostuneet seuraavat Facebookissa olevaa kennelin sivua, se ainakin toimii ja päivityksiäkin tulee tiiviimmin. Nimi on vähän pitkä, mutta löytyy Facebookista siis osoitteesta:

Stagedog Australian Shepherds and Portuguese Podengos

MUUTA:

Loviisan pentue meni keväällä pipariksi, pentuja ei siis ikävä kyllä syntynyt. Suunnitelmissa on yrittää nyt syksyllä vielä uudestaan. Juoksut ovat loppuvuodesta, joten pentueen syntyminen ja luovutusikä olisivat sitten alkuvuodesta.

Lyydiakin on ehditty nyt sitten kerran käyttää näyttelyssä näytillä :-). Avoimen luokan ERI kuitenkin saatiin ja luokkavoitto. Joten seuraavaksi on tarkoitus käyttää se virallisissa kuvauksissa ja silmätarkastuksissa tänä vuonna. Jos tulokset sieltä ok, niin sitten pennutussuunnitelmat etenevät hänelläkin.

Myös portug.podengo Filipalle on suunnittelilla yksi pentue. Ensimmäisestä pentueesta tuli niin superhyviä pentuja, että ajattelin nyt sitten vielä toisen pentueen sillä teettää. Tämä olisi ehkä jo seuraavista juoksuista.

Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia ( aura.taina (at) pp.inet.fi ), oli sitten kyse noista aussiepennuista tai podengopennuista.