Nauru Pentuja tulossa sittenkin! Aloin jo epäillä itseäni. Vaikka katselin Irenen selän mallista, että vaikuttaa siltä, että siellä jotain olisi, niin siltikin se näytti sen verran hoikalta, että aloin epäröidä onko vaiko ei.

Mutta tänään kävimme sitten ultrassa. Lääkäri havaitsi 2-3 pentua, joten aika pieni pentue on luvassa, mutta jotain kuitenkin. Arvelen itse, että astutus tapahtui ehkä pari päivää turhan aikaiseen, mutta kun siinä oli viikonloppu tulossa, niin ei oikein voinut riskeerata sen tuontisperman kanssa. Se olisi voinut viikonlopun ylijätettäessä mennä yliaikaiseksi, koska olisi päästy ottamaan Saksassa vasta maanantaina ja ollut täällä ehkä tiistaina. Oikeastaan pieni pentue on oikein hyvä, pääsee itsekin vähän helpommalla jälkien putsaamisella. Olen kovasti iloinen, että pentuja on tulossa, määrästä riippumatta. Tarvitsee vain nyt yrittää pitää ruokintaa kurissa hieman, että ei pennut kasva liian isoiksi ennen syntymää, jotta mahtuvat sitten hyvin tulemaan "rööreistä".

Pentujen isukki onkin vielä näköjään jäänyt aimmin mainitsematta, sen tietosivu löytyy osoitteesta:

http://www.geocities.com/importaussies3/malpasosbitsnspurs.html

ja on siis nimeltään Malpaso's Bits'N Spurs (Gadget), ja kaunisrakenteinen, sen verran nuori uros, että vielä ei ole käytetty juurikaan virallisissa kokeissa. Uroksen isän puoli on kuitenkin voimakkaasti työlinjainen ja sitä löytyy myös emän puolelta. Gadgetilla on jo harrastettu myös paimennusta, ja siitä oli videokin netissä, mutta tällä hetkellä linkki ei näytä ainakaan omassa koneessani toimivan. Gadget on myös niin monipuolisesti terveystarkastettu, että siitä osuudesta ei isompia yllätyksiä pitäisi tulla. Uros kantaa punaista väriä, joten on mahdollista tulla myös punaisia pentuja. Sillä on yksi jälkeläispentue tullut maailmaan nyt tänä keväänä, mutta tuota näköjään ei ole vielä sivulle päivitetty.