Ja saga jatkuu:

Tässä vaiheessa äiskän vatsan alla alkoi jo olla vähän ahdasta, mutta kivasti Filipa imetti niitä vielä 6-7-viikkoisinakin, joskaan ei pitkiä aikoja, ja kiinteää ruokaahan pennut söivät siinä vaiheessa jo muutoinkin pääosin.

(aussie) Lyydiakin halusi osallistua pentujen hoitoon, mutta koska on hieman riehakkaampi, pääsi vasta varsinaiseen leikittämiseen osallistumaan siinä vaiheessa kun pennut alkoivat olla 5-6-viikkoisia. Siinä vaiheessa niitä oli jo päästettävä pentuaitauksesta tutustumaan muuhunkin huusholliin.

Pentuaitauksen ulkopuolella meno olikin sitten aikamoista, milloin mentiin kenkä tai sukka tai tietokoneenjohto suussa, ja tämänkin pentueen aikana yhden kerran joutui uuden nettipiuhankin hankkimaan, kun joku oli sen ehtinyt poikki pureskella. Tässä yritetään saada kenkähyllystä jotain pihistettyä, puuhailemassa Dasher.

Välillä uni kumminkin sitten yllätti, ja siinä on sammakon viereen mukava nukahtaa hetkeksi. Prancer ja Dasher.

Ensimmäisenä uuteen kotiin lähti Vixen ja toisena Comet. Tässä on Comet reippaana poikana ponnistamassa kohti uusia seikkailuja.

Kun väki vähenee, niin pidot paranee, sanotaan. Ainakin meno alkoi käydä huomattavasti riehakkaammaksi.... Menossa mukana Rudolf (alempi) ja Prancer-tyttö.